Selamat datang ke Rayhan Store, nama kedai yang diambil sempena satu-satunya anak saya. Rayhan Store menawarkan pelbagai barangan seperti pakaian branded bayi n kanak-kanak,pre-loved dan multi-items dengan harga yang murah dan berpatutan. Anda juga boleh membeli dengan harga borong/wholesale/istimewa.

Syarat untuk mendapatkan harga borong/istimewa ialah membuat pembelian minimun RM 150(total harga istimewa) dalam satu transaksi. Anda bebas memilih mana-mana items, design atau saiz. Intai-intai lah dan selamat membeli belah. :)


Selamat Datang n Enjoy Shopping.. :)

About Me

My Photo
zalilah cm
Kajang/Bandar Baru Bangi, Selangor
Saya asalnya seorang pensyarah di sebuah ipts tetapi mengambil keputusan untuk menjadi seorang suri rumah tangga. Berumur 32 tahun dan mempunyai seorang cahayamata lelaki yang kini berusia 10 bulan.
View my complete profile
Powered by Blogger.

KaWan2 PunYe BLog

JoM ExChanGE BaNNer!

create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
Thursday, April 14, 2011

InTresTinG PacKagE 4 BabY BoYS!!





Set 1

Baby jumpsuit (new overrun items) saiz 3m

Carters Bodysuit Rompers saiz 3m


RM 30





Set 3

Baby GAP Jumper saiz 0-3m

Carters Bodysuit Rompers 0-3m


RM 35




Set 4

Baby GAP Jumper saiz 3-6m

Carters Bodysuit Rompers saiz 3m



RM 35






Set 5

Carters Jumpsuit saiz 0-3m


Carters Bodysuit Rompers saiz 0-3m



RM 35




Set 7


Baby KIKO Overall saiz 6-12m


Carters Bodysuit Romper saiz 9m



RM 35 (SOLD)




Set 8


Sprocket Jeans saiz 12m


NEXT Shirt (overrun items) saiz 12m



RM 45




Set 10


Carters Jumper saiz 9m


Hartley Rompers saiz 12m



RM 35



Tuesday, April 5, 2011

OsHkOsh BgoSH Shirt

OSHKOSH 1


7Y


RM 27


OSHKOSH 2 (KALER COKLAT)


7Y


RM 27

DolCE GaBaNa Long SleeVe Shirt

Saiz M (sesuai utk umur 3-4y)


RM 28

SkiP LAnd Tee

Saiz 1y, 2y


RM 25

SeSaMe StReeT JeaNs CLeaRanCe SToCK!!

Saiz 12m, 18m, 24m


RM 23 ONLY!!

Normal price RM 28

Monday, April 4, 2011

JuaL MurAH2!!!

Yang ni pun dapat dari contest gak..sape2 yg berminat cepat2 la inform ya..kang abis plak.. :)

Brand : Kings & Queens (Set 1)

Body Butter n Shower Gel

RM 50 + Free delivery

(Retail price RM 100++)

Kings n Queens (Set 2)

Body Scrub n Body Milk

RM 50 + Free delivery

(Retail price RM 100++)


Brand : Uriage

RM 60 + Free delivery

(Retail price RM 120++)


Sunday, April 3, 2011

ReVLoN CosMeTiCs 4 SALE!!

Barang2 kat bawah ni saya dapat dari contest tau..bukan barang reject or clearance stock..banyak sangat sampai tak terpakai...hehehe..so saya nak jual murah2 je tau.. sape cepat dia dapat.. :)

Primer Base & Foundation

RM 60 + Free delivery

(Retail price RM 100++)


Mineral eye shadow (coklat), Lipstick (coklat)


& Eyeliner (coklat)


RM 60 + Free delivery

(Retail price RM 100++)

(SOLD)




ColorStay eye shadow, Revlon matte eyeshadow


& Eyeliner (blue)


RM 50 + Free delivery



RM 30 + RM 5(delivery)


(Retail RM 60)


Friday, April 1, 2011

BIRTHDAY SALE!!!

Assalamuaalaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Rayhan Store.. Ada berita baik.. sempena bulan kelahiran anak saya Rayhan, dengan setiap pembelian min RM50 (harga retail), anda semua layak membeli mana2 pakaian dengan harga istimewa (terhad kepada 2 helai shj).


Tawaran sah dari 1 APRIL 2011- 30 APRIL 2011. Cepat sebelum terlambat!!!

PerHaTian!!

Diskaun utk setiap pembelian melebihi RM 100.

Hadiah misteri bagi pelanggan yang membuat pembelian melebihi RM 50 dalam satu pesanan.

Kos Pos percuma bagi pembelian melebihi RM 100.


** Semua di atas tidak layak bagi pembelian harga istimewa!!

***Return customer boleh membeli dgn harga istimewa (min 2 helai) bagi pembelian seterusnya.





CaMnE NaK BEli???


1. Sila isi borang di bawah ATAU SMS(kalau nak cepat reply)@ email kod barang & kuantiti.
2. Tunggu pengesahan.
3. Buat pembayaran.

Bayaran boleh dibuat ke mana-mana akaun di bawah :
cimb - zalilah che mood 14410069358529
maybank - firdaus abdul aziz 514057056246

No telefon : 019-2559673
Email : zalilah78@yahoo.com.my

Penghantaran akan dibuat pada setiap hari Sabtu.

Untuk harga lebih murah, sila kunjungi
No 62, Jalan Cerdik 5, Taman Universiti, 43000 Kajang, Selangor.
(Sila sms sebelum datang- weekend only)

KOS PENGHANTARAN

Kos pos akan diberitahu selepas barang ditimbang.
Semua penghantaran melalui POS LAJU.

PENTING

1. Warna pakaian mungkin berbeza dari gambar.
2. Barang jualan bergantung kepada 'First come first serve' basis.
3. NO refundable / NO Exchangeable.

My DeArY FoLLoWers

Nak TAnYa@OrDer@IkLan Pe2..

There was an error in this gadget

Ada kat MUDAH!

ThAnX to DeAR CusTOmeR

Disember 2010

COD - Kak Ja, Damansara

COD - Adira, Cheras

COD - Madam Salima, Cheras



January 2011

COD - Pn. Habshah Zakaria, Bangi

COD - Pn. Anita, Shah Alam

COD - Pn. Azian, Kg. Baru

COD - Kak La, Kuantan



Februari 2011

COD - Kak Yus, Taman Universiti Kajang

COD - Yuzira, Taman Bangi Perdana, BBBangi

COD - Siti, Taman Universiti Kajang

COD - Mieza, Sg. Ramal Baru, Kajang



Mac 2011

COD - Ika, Seksyen 4, BBBangi

ed 967181105 my - jasniza, kuala terengganu

ed 967181193 my - fauziana, kota damansara, pj

ed 967181176 my - pn. noryasmin, shah alam

ed 967181131 my - madam salima, putrajaya

COD - Sarah, Sg. Ramal, Kajang

COD - Tengku Kasmini, Sek. 4, BBBangi



April 2011

en 493012778 my - syahirah, bbselayang

en 493012664 my - akmal, dungun, terengganu

en 493013689 my - fazila, seremban

COD - Norlin, Tmn Tenaga Kajang

COD - Ainul, Bdr Tun Hussin Onn,Cheras



Mei 2011

COD - Zuraini, Alam Damai, Cheras

COD - Nora, Batu 9, Cheras

COD - Lin, Batu 9, Cheras



Who's Visiting me???

CouNting since December 2010

Cumberland hotel in London
Powered by Best Free Counters